درختان اکالیپتوس در شمار گونه های جنگلی سریع الرشد محسوب می شوند که بومی اقیانوسیه، به ویژه استرالیا هستند و در حدود ۲۰۰ سال است که در کشورهایی غیر از استرالیا که رویشگاه طبیعی آن است، کشت می شوند.
اکالیپتوس ها به صورت گسترده در نواحی گرمسیری، نیمه گرمسیری و معتدل دنیا کشت شدند، به نحوی که تا سال ۲۰۰۰ میلادی مساحتی بالغ بر بیش از ۱۰ میلیون هکتار از سطح زمین را پوشاندند.
اکالیپتوس درختی بلند یا پوستی صاف، زبر یا فلس مانند است. رنگ پوست آن خاکستری تا خاکستری مایل به قهوه ای است. ارتفاع این گیاه در مرحله بلوغ به 50 تا 80 متر نیز می رسد. بیشتر در مناطق ساحلی و نیمه گرمسیری می روید.
شاهپسند درختی با نام علمی Lantana camara، که با عناوین پرچم اسپانیا و لانتانا غرب هند نیز شناخته می شود ، یک گونه گیاه گلدار در خانواده شاهپسند (Verbenaceae) بومی مناطق گرمسیری آمریکا است.
شاهپسند درختی به عنوان یک گیاه زینتی و بعضاً گونه مهاجم در بسیاری از مناطق گرمسیری و استوایی در نظر گرفته شده است.
درخت خرما از قدیمی ترین درختانی است که توسط بشر کشت می شده است. باستان شناسان احداث نخلستانها را به پنج هزار سال پیش نسبت دادهاند.
مصرف سرانه خرما در ایران ۷ کیلوگرم است که میانگینی از مصرف سرانه ۲۵ کیلوگرمی استانهای جنوبی و ۱ کیلوگرمی سایر استانها میباشد.
در میان کشورهای اروپایی، اسپانیا پیشینه بیشتری در کشت خرما دارد. خرما از دورانِ باستان در رژیم غذایی انسان وجود داشته است و یکی از قدیمیترین میوههای کشت شده توسط انسان بوده است.
نارنگی همچنین با نام ماندرین نیز شناخته می شود. مزهی ترش و شیرین تری از پرتقال دارد. در پزشکی سنتی ایرانی طبع این میوه را سرد و تر میدانند.
نارنگی های ماندارین اصولاً ازاسپانیا می آیند و با درصد کمتری از مکزیک و مراکش هم تامین می شود.در چین و آمریکا نیز به میزان بسیار زیاد کشت می شوند.
در حدود بیست نوع مختلف انار که شامل واریته های بسیار متنوعی میباشد در دنیا موجود است. انار از گیاهان بومی ایران بشمار می آید، و امروزه به صورت وحشی در کلیه سواحل دریای شمال و نقاط استپی معتدل نظیر جنگلهای غرب در لرستان، کردستان، بختیاری و فارس میروید.
ایرانیان از حدود سه هزار سال پیش با کشت انار آشنائی داشتند و با کشت مداوم آن در نقاط مختلف و مساعد آنرا به صورت اهلی درآورده و با سلکسیونهای متعدد موفق به کشت ارقام پر محصول و مرغوب تجاری در کلیه مناطق از جمله در نواحی حاشیه کویر مرکزی ایران شدند.
به گونه ای که هم اکنون شهرهای مستقر در این مناطق از عمده ترین مراکز استقرار باغات انار میباشند.
کم خونی در اکثر خانم ها وجود دارد و لازم است بدانید کم خونی بیماری نیست نشانه بیماری است در این جا می خواهیم در مورد گیاه گزنه و اثرات آن بر کم خونی را بیان کنیم .
مزیت برتر گزنه این است که این گیاه سرشار از آهن و هم زمان ویتامین C میباشد. بر خلاف مثلاً عدس که آهن دارد اما فاقد ویتامین C است.
خستگی دست از سرتان بر نمیدارد؟ احساس کمخونی میکنید؟ موهایتان ضعیف شده و میریزد؟ ناخنهایتان شکننده شده است؟ طبق آمارهای جهانی خانمها در طول زندگیشان حداقل یک مرتبه دچار کمبود آهن میشوند. کمبود آهن نیز به آنمی یا همان کمخونی منجر میشود. اگر طرفدار داروهای طبیعی و گیاهی هستید بهتر است به سراغ گیاه گزنه بروید.
سلامتی و طول عمر رهبر معظم انقلاب صلوات
گل پامچال، گیاهی زیبا و پرخاصیت است و روغن طبیعی که از ساقه، برگ ها و گاهی گل آن تهیه می شود، استفاده دارویی دارد. در این مطلب به نقل از «هلث مد»، به خواص این گیاه اشاره می شود.
گل پامچال، گیاهی زیبا و پرخاصیت است و روغن طبیعی که از ساقه، برگ ها و گاهی گل آن تهیه می شود، استفاده دارویی دارد. در این مطلب به نقل از «هلث مد»، به خواص این گیاه اشاره می شود.
خاصیت ادرارآور دارد و از این طریق سموم بدن مانند سدیم، اسید، چربی و ... را دفع می کند.
نقش مهمی در بازسازی سلول های بدن دارد.
به طور طبیعی دارای خاصیت ضدباکتریایی، ضدقارچی و ضدعفونی کننده است.
ناراحتی هایی مانند گلودرد و عفونت بینی را به طور موثر درمان می کند.
علایم قبل از قاعدگی و پس از یائسگی را کاهش می دهد.
روغن آن خاصیت ضدافسردگی دارد، در نتیجه استرس و اضطراب را رفع می کند و آرامش بخش است.
تمیزکننده طبیعی پوست است.
با افزایش انقباض عضلات و بافت ها، از افتادگی پوست پیشگیری می کند و چین و چروک را نیز از بین می برد.
منبع: خراسان
Onion ( پیاز ) ، گیاهی است 2 ساله از خانواده Alliaceae ( آلیاسه ) ، که منشا آن ایران و افغانستان بوده و از آنجا به سایر نقاط دنیا انتقال پیدا کرده است .
این گیاه دارای خواص بسیار زیادی میباشد واز زمانهای ماقبل تاریخ وجود داشته است.
مردم مصر و کلده از آن در غذاهایشان استفاده میکردهاند. مخصوصاً در مصر پیاز در مراسم مذهبی بهکار میرفته و احترام خاصی داشته است.
یونانیان و رومیان نیز آن را میشناخته و مصرف میکردهاند.