باغچه مجازی

وبلاگ محمد حسین توکلی کارشناس مهندسی علوم خاک

باغچه مجازی

وبلاگ محمد حسین توکلی کارشناس مهندسی علوم خاک

باغچه مجازی

* محمد حسین توکلی هستم فارغ التحصیل رشته مهندسی کشاورزی گرایش مهندسی علوم خاک از دانشگاه شهید باهنر کرمان
* فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی گرایش کارآفرینی

* هدف: عضو وزارتخانه جهاد کشاورزی دولت صاحب الزمان(عج)

برای آشنایی با سوابق کاری بنده و اطلاعات تماس به منوی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید.

آخرین نظرات

۲ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

تقریبا سه ماه پیش تصمیم گرفتم با استفاده از ضایعات خانگی میوه و سبزیجات و سایر مواد غذایی ترکیبی رو درست کنم که با اون گل هامو تقویت کنم.

از همون روز ضایعات سبزی های پاک شده، پوست میوه ها، پوست خیارسبز و حتی پوست خربزه و هندوانه را در معرض نور مستقیم خورشید گذاشتم تا خشک بشن.

از ساقه های سبزی های پاک شده هم در ترکیبم استفاده کردم چون خاصیتشون به اندازه برگهاشون تاثیرگذار خواهد بود.

تفاله چای و قهوه رو هم یه مدت جمع اوری کردم و با دقت خشک کردم تا کپک نزنن.

پوسته های تخم مرغ مصرفی رو هم با دقت خشک کردم و یه گوشه نگهشون داشتم.

رسوب ته کتری و سمور آبدارخانه محل کارم رو هم از همکاران گرفتم تا به عنوان یک ماده معدنی به ترکیبم اضافه کنم.

یکسری موادساده دیگه رو هم به ترکیبم اضافه کرد(فوت کوزه گری!) و همه مواد خشک شده را به صورت پودر بسیار ریزی در آوردم.

این پودر رو بصورت هفتگی به گلدونای خودم و همکارام اضافه کردم و بعد از دوماه نتیجه کار بسیار چشمگیر شده که تصویر گلدون پوتوس خودم رو برای نمونه بهتون نشون میدم.

تصویر اول:

برگ های اولیه و قبلی گیاه که سایز معمولی داشتن و شفاف و درخشان نبودن

 

تصویر دوم:

برگ های ثانویه و تولید شده در این دوماه و پس از مصرف کود خانگی


 

* البته نباید آب پاشی برگ ها رو فراموش کنید.

محمد حسین توکلی
۰۴ شهریور ۹۸ ، ۱۶:۴۴ ۰ نظر

بز دام نسبتا مقاومی است و می تواند در شرایط سخت که برخی حیوانات اهلی مثل گاو شیری امکان ادامه حیات ندارد، زنده بماند .در سال های اخیر اقدامات مناسبی از سوی سازمان های جهاد کشاورزی استان ها برای ترویج و توسعه پرورش گله های بز شیری با بهره گیری از دو نژاد مطرح بز شیری اروپایی شامل بز سانن و بز آلپاین آغاز شده است.

صفر تا صد پرورش بز سانن و آلپاین

متوسط شیر تولیدی بزهای بومی ایران در یک دوره شیردهی بسته به نژاد، حدود 40 تا 150 لیتر است، در حالی که در کشور توسعه یافته ای مثل فرانسه در یک دوره شیردهی به ازای هر رأس بز سانن، حدود 700 لیتر شیر تولید می شود!

محمد حسین توکلی
۰۴ شهریور ۹۸ ، ۰۸:۱۳ ۰ نظر