باغچه مجازی

وبلاگ محمد حسین توکلی

باغچه مجازی

وبلاگ محمد حسین توکلی

باغچه مجازی

* محمد حسین توکلی هستم فارغ التحصیل رشته مهندسی کشاورزی گرایش مهندسی علوم خاک از دانشگاه شهید باهنر کرمان
* فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی گرایش کارآفرینی

* هدف: عضو وزارتخانه جهاد کشاورزی دولت صاحب الزمان(عج)

برای آشنایی با سوابق کاری بنده و اطلاعات تماس به منوی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید.

آخرین نظرات

سپیدار

يكشنبه, ۲۹ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۷ ق.ظ

سپیدار درختی برگریز است که برگ‌هایش پیش از ریزش رنگ طلائی روشن تا زرد به خود می‌گیرند. سپیدارها همچون بیدها دارای مجموعه‌ ریشه‌هایی بسیار قوی و نفوذگر هستند بنابر این آنها را نبایستی نزدیک به ساختمان‌ها و لوله‌ها کاشت.

http://nargil.ir/plant/images/pic/468/Populus%20alba244.jpg

    سطح زیرین برگ‌های سپیدار دارای کرک‌های سفیدی است و سطح فوقانی برگ ها سبز تیره است و همین اختلاف رنگ زیاد سبب می‌شود هنگام تکان خوردن برگ‌ها، به نظر برسد درخت برق می‌زند. به غیر از سطح زیرین برگ ها، جوانه ها و دانه های این درخت نیز با کرک های سفید پوشیده شده است.

به همین دلیل به آن سپیدار (سپید+دار) یا درخت سپید گفته می شود. سپیدار های درختانی با ارتفاع زیاد می باشند که ارتفاع آنها گاهی به 25 متر نیز می رسد ولی دارای ریشه های سطحی و با رشد افقی می باشند.
    این گیاه درختی است با شاخه های گسترده و فرم باز. پوست تنه سفید مایل به خاکستری و شاخه های سفید مایل به سبز، شاخه ها و جوانه ها با پرز های سفید و نرم پوشیده شده است. برگ : برگ ها ساده و متناوب به طول 4 تا 15 سانتیمتر و عرض 4 تا 9 سانتیمتر، دندانه دار و دارای 5 لوب عمیق است. سطح فوقانی سبز تیره براق و سطح زیرین آنها سفید مات و پوشیده از کرک های نرم می باشد. گل: گل ها در گل آذین دم گربه ای و فاقد ارزش زینتی ظاهر می شوند. میوه: میوه سپیدار ارزش زینتی ندارد. سیستم ریشه: سطحی، گسترده و تهاجمی است. سرعت رشد : سریع الرشد می باشد.
    آب وهوا : مقاوم به گرما و سرما . سازش پذیر. شرایط ساحلی و همچنین بادهای متوسط را تحمل می کند ولی شاخه ها در بادهای شدید می شکند و درخت واژگون می شود.
    خاک : در هر نوع خاکی به خوبی رشد می کند . خاک های مرطوب و خشک را تحمل می کند . در تابش مستقیم نور خورشید و نیم سایه خوب رشد می کند.
    هرس: هرس های سنگین را قبول می کند. نهال جوان نیاز به هرس فرم دارد. مناسب ترین زمان برای هرس، فصل پائیز می باشد.
    از این گیاه برای ایجاد سایبان، کنترل فرسایش خاک و در صنایع کاغذسازی و جعبه سازی استفاده می شود. از عیب های این گیاه این است که به دلیل ریشه های تهاجهی اش بهتر است حداقل 9 متر دورتر از تأسیسات و لوله ها کشت شود. همچنین تنه جوش های زیادی نیز تولید می کند.
    از جمله آفات این گیاه شته ها و از بیماری های این گیاه فتیله نارنجی است.

: منابع 
http://en.wikipedia.org/wiki/Populus_alba
http://fa.wikipedia.org
http://hamshahrionline.ir/details/151547
http://www.noandishaan.com

۹۴/۰۹/۲۹
محمد حسین توکلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی