بی شک هلو یکی از خوشمزه ترین میوه هایی است که ما در فصل تابستان از آن بهره مند می شویم.

این میوه ها برای شروع جوانه زنی طبیعی نیاز دارند که از اواسط پاییز تا اواخر زمستان را زیر خاک و در دماهای پایین کشت شوند اما برای کشت غیرطبیعی و گلخانه ای شما می توانید هسته این میوه را از گوشت آن جدا کرده و بعد از تمیز کردن، آن را در کیسه ای پلاستیکی که مقداری دستمال کاغذی مرطوب یا خاک برگ در آن قرار دارد بگذارید.

وجود دستمال خیس یا خاکبرگ باعث می شود تا رطوبت بذر(هسته) تا زمان کاشت حفظ شود.

به مدت 3 الی 4 ماه این هسته ها را در فریزر قرار می دهیم تا آماده کشت شوند، سعی کنید تاحد امکان در این مدت دمای فریز به زیر -5 درجه سانتیگراد نرسد.

امشب من هم برای اولین بار این تجربه ام را عملی کردم تا انشاالله تا 4 ماه آینده آن ها را در شرایط غیر طبیعی بکارم.